Mit arbejde i Dansk - Indisk Børnehjælp

Dansk – Indisk Børnehjælp
 
Jeg er frivillig i foreningen Dansk-Indisk Børnehjælp. Jeg har kendt foreningen i mange år og støttet den via mit firma, men blev for alvor frivillig, da vi i foråret 2016 fandt lokalerne til vores aktivitetssted Dansk – Indisk Børnehjælp SHOP4INDIA. Lokalerne er en drøm for en forening som os, for herfra kan vi både drive genbrugsbutik, kontor og samtidig arrangere alt fra kunstudstillinger til foredrag og events.
Jeg er en del af butiksledelsen i SHOP4INDIA, hvilket betyder, at jeg har en fast ugentlig vagt og samtidig er med til at planlægge butikkens aktiviteter og markedsføringstiltag. Jeg laver også interviews med nye frivillige og varetager flere andre opgaver.

Jeg elsker at lave frivilligt arbejde – jeg elsker fællesskabet med andre mennesker, der sammen arbejder for at gøre verden til et bedre sted at være.

Jeg har gennem tiden lavet meget frivilligt arbejde, men jeg har aldrig været i en forening som denne. Organisationen og økonomien er så imponerende transparent – alt er baseret på frivilligt arbejde. Der er ganske enkelt ikke en eneste lønnet medarbejder, og strukturen er så fantastisk flad, at hvis du har en idé og har lyst til at føre den ud i livet, så er der ikke langt fra tanke til handling.

Du kan læse meget mere om foreningens arbejde – og om, hvordan du også kan støtte, som privatperson eller som virksomhed – på www.danskindisk.dk

LOE Translations | Borups alle 148, 2.th., 2000 Frederiksberg  | Tlf.: +45 2872 4696 | lis@loetranslations.dk